ÎNREGISTRARE 2017

Perioada de înscriere a fost extinsă până la data de 15 august 2017.

FORMULAR DE ÎNSCRIERE (click)

Taxe de participare:

– Taxa de participarea la conferință este în cuantum de 200 Lei și include: mapa, programul conferinței, volumul conferinței, accesul la lucrările conferinței, coffee-break-uri.

Pentru cina festiva taxa de participare este de 70 Lei.

– Plata se face în contul RO70 BRDE 441SV 9855 2184410, deschis la BRD Bucureşti, în contul Asociației Române de Drept Medical – ”ARDM”, CIF 33014509, cu mențiunea ”Participare conferință malpraxis medical”. Înscrierea va fi confirmată numai după transmiterea online, la adresa de e-mail toader.elena@yahoo.com, a dovezii de plată a taxei, salvată ca fișier pdf, denumită ”Conferință malpraxis medical – nume”.

– Conferința Malpraxis Medical este un eveniment asociat „Unit of UNESCO Chair in Bioethics” din cadrul Universității de Medicină şi Farmacie “Gr.T. Popa” din Iaşi.

http://www.unesco-chair-bioethics.org/?page_id=3322

– taxa de participare nu include și taxele de publicare a lucrărilor în extenso.

Redactarea unui rezumat pentru sesiunea:

CÂND UN CAZ MEDICAL POATE DEVENI UN CAZ DE MALPRAXIS MEDICAL?”:

  1. Titlul rezumatului cu majuscule, bold, centrat, Times New Roman 12 la un rând, în română şi engleză.

  2. Numele, prenumele autorului, grad, titlu ştiinţific: sub titlu, centrat, bold, Times New Roman 12 la un rând, în limba română și limba engleză.

  3. Afilierea: institutia, oras, tara

  4. Rezumatul va fi o scurtă descriere a unui caz medical care poate pune probleme legate de calificarea drept caz de malpraxis medical. La finalul rezumatului formulati 1-3 întrebări pentru a sublinia posibilele problemele legate de riscul de malpraxis medical.

  5. Redactare rezumatului Times New Roman 12 la un rând, în limba română și limba engleză – maxim 300 cuvinte

  6. Cuvinte cheie: max. 5.