Carte “Riscul pentru malpraxis în actul medical”

„RISCUL PENTRU MALPRAXIS ÎN ACTUL MEDICAL”

Editor: prof. univ. dr. Elena Toader
Editura „Gr. T. Popa” Iași, 2017

Cartea “RISCUL PENTRU MALPRAXIS ÎN ACTUL MEDICAL” aduce în prim plan malpraxisul medical sau neglijența medicală, indiferent de terminologia, de aria geografică de referință sau domeniul medical ce presupune încălcarea, prin multiple modalități, a regulilor profesionale în raport cu „standardul de îngrijire” oferit de alți medici în circumstanțe similare. Considerat un act de neglijență în exercitarea atribuțiilor profesionale ale personalului medical care dăunează unui pacient, malpraxisul medical, prin natura și gravitatea consecințelor, afirmă datoria personalului medical de a evalua cele mai mici riscuri printr-o atitudine prudentă și printr-o tehnică de acuratețe.

Volumul a fost lansat de către Editura „Grigore T. Popa” U.M.F. Iași la Târgul de Carte și Arte Frumoase „Arca lui Gutenberg”, ediția a III-a, 2017.

Pentru a primi gratuit, prin e-mail, cartea  “RISCUL PENTRU MALPRAXIS ÎN ACTUL MEDICAL” vă rugăm să completați toate câmpurile din formularul de înscriere.

FORMULAR DE ÎNSCRIERE

Cartea “RISCUL PENTRU MALPRAXIS ÎN ACTUL MEDICAL” va fi expediată via email în maxim 24 de ore după completarea formularului.

APARIȚII ÎN MEDIA

Lansare “RISCUL PENTRU MALPRAXIS ÎN ACTUL MEDICAL”

Premiu “RISCUL PENTRU MALPRAXIS ÎN ACTUL MEDICAL”